HONI 2017/2018 počinje u subotu 14.10.

HONI 2017/2018 počinje u subotu 14.10.

12.10.2017.

U subotu počinje nova sezona hrvatskog otvorenog natjecanja HONI, u organizaciji HSINa. Zagrebački računalni savez, u suradnji s udrugama članicama, i ove će godine sudjelovati s dvije veće ekipe mladih programera iz osnovnih škola, a prošlogodišnji osmaši će se od ove sezone natjecati u XV Gimnaziji.

Natjecatelji su raspoređeni na dvije lokacije, u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Spisak pozvanika može se tijekom jeseni i zime proširiti za nekoliko novih članova. Pozvanici po lokaciji rješavanja bit će dostupni uskoro na donjim linkovima.

ČLANOVI EKIPA SU:

ILICA 53, pozvanici, dolazak u 9:15, trajanje do 12:30

DOM TEHNIKE (Jarun), početak u 11:15, trajanje do 13:15

 

Uvjerljivi pobjednici prošle sezone bili su Krešimir Nežmah za osme, Patrik Pavić za sedme i Marko Dorčić za šeste razrede. Veselimo se novoj sezoni.

 

NAPOMENA:

  • Na dan natjecanja, jutarnje radionice za osnovce u Ilici 53 se ne održavaju, dok se radionice iza 15h uredno održavaju.
  • Na dan natjecanja HONI učenici razredne nastave u Domu tehnike imaju svoje radionice samo do 11:15, a zatim članovi HONI timova pristupaju rješavanju zadataka. Radionica "Glazbeno računalo", i druge radionice koje su na rasporedu iza 14:30 sati, uredno će se održavati i na dan HONI kola.HONI 2016/2017 počinje u subotu 14.10.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.