Županijsko natjecanje iz Informatike 2007 je završeno!

Županijsko natjecanje iz Informatike 2007 je završeno!

22.02.2007.

Zagrebački učenici i učenice odlično su odradili svoje županijsko natjecanje.

Unatoč teškim zadacima u LOGO 1, učenici petih razreda djelatno su pokazali da oni mogu mnogo i u situacijama kada odrasli posumnjaju i pomisle da je to "nemoguća misija". Bravo Mihael, Alen i Juraj. Za Gloriju i Marina, Marija i Vjeku ne treba trošiti riječi, to su stalni "berači visokih plasmana" za Zagreb. Vesele nas novaci Mia, Božan i Roko. Posebne čestitke najboljem četvrtašu Borni Milinkoviću i trećašici Greti L. Gombar.

Starija podskupina je svoje zadatke odradila u skladu s mogućnostima. Šest puta 200 bodova, 10 učenika preko 140 bodova dokaz je stvarne kvalitete rada na zagrebačkom području.

Ispravljanje programskog područja BASIC/Pascal je završeno. Među starijima ima 8 puta po 200, a među mlađima opet prednjače Marin i Glorija sa 170 odnosno 160 bodova. Ipak, posebne čestitke novoj ženskoj snazi Dori Deljac I Josipu Vuglecu iz Dugava te ponovno najbolje plasiranom petašu Mihaelu Peklaru na velikih 150 bodova.

Pazi ovamo!

"Svi oni koji su radili greške koje inače ne rade pa se dogodilo ono što im se inače ne događa neka to zapamte za iduću godinu pa će im se zasigurno dogoditi ono što im se nije dogodilo ove godine."

A sad svi zajedno: "..."

Žalbeni rokovi su prošli i rezultati su konačni. Međutim, do promjena može doći kad Državno povjerenstvo provede reevaluaciju, koja je sastavni dio uobičajene procedure.

Pohvale svim učenicima i njihovim stvarnim mentorima!

Hvala FER-u!

Čestitke i Povjerenstvu.

18:04
KONAČNI REZULTATI Logo
19:03
KONAČNI REZULTATI BASIC/Pascal

HSIN - Rezultati za sve županije

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.