Županijsko natjecanje 2018/2019

Županijsko natjecanje 2018/2019

12.02.2019.

Ovogodišnje županijsko natjecanje održat će se u petak 15. veljače u osnovnoj školi Žuti Brijeg. Pripreme mladih programera su u tijeku, a malo pojačani rad odvijat će se u srijedu i četvrtak (13. i 14.2.). U Ilici 53 radit će učenici sedmih i osmih razreda i nekoliko šestaša, a u Domu tehnike na Jarunu učenici petih razreda i nekoliko šestaša Logaša.

Svi pozvani će dobiti, ili su već dobili, SMS poruke sa satnicom.

Svim mladim programerima želimo da se s ljubavlju i veseljem pripreme za Županijsko nadmetanje, i da uspiju dati sve od sebe.

Fabjanu Markovinoviću, učeniku 8.r OŠ Vjenceslava Novaka, želimo da u petak uživa jer se nakon operacije već može natjecati, pa što Bog da.

Nakon Županijskog natjecanja bit će i novih prilika za dodatno usavršavanje.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.