Ljetne programerske lige

Ljetne programerske lige

02.07.2019.

U pripremi su Ljetne programerske lige. Ovog ljeta na redu je već jedanaesta liga C++ , a nakon prošlogodišnje zimske logo lige koja se u smislu usavršvanja pokazala vrlo vrijednim natjecanjem, krajem kolovoza ili početkom rujna startat će i Ljetna logo liga.

Oba natjecanja odvijat će se putem Interneta s udaljenih lokacija na kojima se natjecatelji budu u tom trenutku nalazili.

U oba natjecanja sudjeluju učenici osnovnih škola Ljetna liga C++ otvorena je i za srednjoškolce, koji će se, kao i prošle godine moći natjecati i u kategoriji "Izazov ROUTE 66". 

Ljestvica  poretka tvori se po razredima, za sve razrede u kojima su prijavljeni natjecatelji. Svako kolo ima po 6 zadatka, vrijeme rješavanja je 150 minuta za redovite natjecatelje, a sudionici Izazova 'Route 66' imaju 66 minuta.

Raspored održavanja za obje lige objavit ćemo uskoro ovdje, a upute za natjecanje tjedan dana prije prvog kola.
 
U očekivanju Ljetne Logo lige i Ljetne C++ lige napominjenmo da će naši članovi imati i pripremna uvodna natjecanja koja će se održati prije početka obje lige.
 
Vaši ZRSOvci
 
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.