Jesenske programerske radionice - za učenike 7/8 razreda

Jesenske programerske radionice - za učenike 7/8 razreda

13.09.2019.

Rad u programerskim grupama za učenike sedmih i osmih razreda, napredne i početnike, započinje u subotu 21. rujna u Ilici 53 i odvijat će se dva puta tjedno.

Program C++ početnica (grupa 7/8-B) za programere koji imaju manje natjecateljskog iskustva započinje u petak 20.9. u Domu tehnike, Aleja M. Ljubeka 5.

Radionice su namijenjene našim članovima, a roditelji polaznika koji su razvrstani u navedene grupe dobit će potvrdu putem SMS poruke.

Upit u vezi razvrstavanja u grupe, bilo kakva dodatna informacija ili upis novih članova (navesti ime i prezime, razred, škola, ime roditelja) može se zatražiti SMS porukom na 0914848348.

U grupu 7/8-A razvrstavju se najbolji polaznici ljetnjeg kampa i sudionici ZRSovih i državnih natjecanja i ovogodišnje ljetne lige, a u grupu 7/8-B zainteresirani stari i novi upisani članovi. Broj polaznika je ograničen, a nakon dva neopravdana izostanka gubi se mjesto u grupi.

Evo rasporeda:

Grupa 7/8-A, Ilica 53

1. Četvrtak (od 26.9.)

- 19:30 do 21:30, C++
(- posebni program "give me 5" (1. kat), povremeno, na poziv voditelja)

2. Subota (od 21.9.)

- 12:00 do 13:30, C++ radionica
 
- 13:30 do 14:45 *, dodatni program (prizemlje)
 

C++ početnica, Grupa 7/8-B, Dom tehnike Jarun, Aleja M. Lubeka 5

1. Petak (od 20.9.)

- 19:30 do 21:30 C++ 

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu, a prije svakog kretanja na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM, dolje lijevo. Iz organizacijskih razloga može doći do promjene termina.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.