HONI, 2. kolo, subota 16.11.

HONI, 2. kolo, subota 16.11.

13.11.2019.

U subotu je na rasporedu 2. kolo. Naše ekipe natjecat će se u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Predviđeno vrijeme za natjecanje je od 9 do 12 sati, nakon čega slijedi slanje učeničkih kodova i evaluacija. Po dva voditelja će u oba prostora biti od 8:30 pa molimo učenike da dolaze u 8:45 sati. Sve će se odvijati prema obavijesti za 1. kolo, kada su zbog nedostatka prostora neki članovi pristupili putem osobnog prijenosnika, pa ih molimo da to učine i ovaj put.

NAPOMENE:

- jutarnje radionice od 9 do 12 sati neće se održavati u Domu tehnike, a po.podnevne će se održati od 13 do 15 sati.

- jutarnje Radionice do 12 sati neće se održavati u Ilici 53. Dodatne radionice u 12 sati, 13:30 i 15 sati neće se održavati. Radionica subotom za grupu 5-A i za Grupu XY održat će se u 16 sati, kao i ostala redovita druženja uz bezvremenske uspješnice poput Larine pjesme i 'boozdovanska' nadmudrivanja.

Treće kolo na rasporedu je 14.12.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.