Vježbe za mlade programere

Vježbe za mlade programere

26.12.2019.

Od petka 27. prosinca iza 14 sati aktivirat će se vježbe za mlade programere do petog razreda, zatim za učenike šestih razreda i za učenike sedmih i osmih razreda.

Odgovorni darovatelji za one koji putem Interneta žele dodatno raditi sa svojih udaljenih lokacija dostupni su na dežurnim telefonima 0914846375 i 0914846007 pa im se slobodno javiti sa zamolbom za tehničku ili algoritamsku pomoć.

Vježbe će vam dobro doći za poboljšanje nastupa u zimskim ligama te nakon toga i u nadolazećim AVVENIRE ogledima, a osobito u nastupu na školskom i županijskom natjecanju koja dolaze 24. siječnja i 14.veljače.

 

NAPOMENA:

S početkom drugog obrazovnog razdoblja, od 7. siječnja potrebno je napraviti prijavu za školska i županijska natjecanja. Prijava se radi putem sustava u dogovoru s vašim programskim voditeljima (izvanškolskim programerskim specijalistima) koji vam cjelogodišnje pomažu u usavršavanju i pripremama za natjecanja te s vašim školskim profesorima. Molimo naše polaznike da prijave ne rade bez znanja svojih roditelja.

Ukoliko nekog ne možete dobiti na telefon slobodno se javite porukama na 0914846375 ili 0914848348 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.