Organizacija prijevoza za DMIH 2007

Organizacija prijevoza za DMIH 2007

15.04.2007.

Zadnja izmjena: 20:22 - 18.4.2007.

Učenici Grada Zagreba, sudionici DMIH 2007 na našu žalost nemaju pravo smještaja na državnom natjecanju.
S obzirom da veliki broj zagrebačkih sudionika, od kojih samo 41 dolazi iz osnovnih škola, a poglavito iz razloga što su naši učenici "razbacani" od Retkovca, Podsljemena, Pantovčaka, Kustošije, Jaruna, studentskih domova, starog grada i Novoga Zagreba, morali smo razraditi organizaciju prijevoza po danima i natjecateljsko-smotraškim skupinama, od prijavljivanja preko otvaranja pa do HIO.
Ovog trenutka objavljujemo organizaciju odlazaka i povrataka od ponedjeljka do srijede, a sutra ćemo pridodati svečanost zatvaranja i HIO.

1. organizacija dolaska na prijavljivanje u Hotel PORIN te na svečanost otvaranja DMIH 2007, u Sopot, XIII Gimnazija, s povratkom kadeta u 19:30 kao i povratkom juniora s probnog natjecanja u 22:30 sati

2. organizacija dolaska i povratka kadeta na natjecanje iz LOGA

3. organizacija dolaska i povratka kadeta na natjecanje iz BASIC/Pascala

4. organizacija dolaska i povratka juniora na natjecanje C/Pascal

5. organizacija dolaska i povratka sudionika smotre softverskih radova - srednje škole

6. organizacija dolaska i povratka sudionika smotre softverskih radova - osnovne škole

7. organizacija dolaska i povratka na svečanost zatvaranja

8. organizacija dolaska i povratka na HIO

Molimo mentore koji nemaju vlastiti prijevoz da se jave na tel 0914848348 putem poruke ili poziva.

Učenici osnovnih škola - kadeti - natjecatelji imaju osiguran individualni prijevoz s polaskom ispred svoje matične škole, ili prema posebnom dogovoru s osobom određenom za prijevoz, navedenoj u odgovarajućem dokumentu iz alineja 1 i 2.
Osobe zadužene za prijevoz molimo da lociraju Hotel PORIN te da se pri dolasku obvezno javljaju voditelju zagrebačke ekipe Vladi Mariću, prof. na 0915191741.

Svim natjecateljima još jednom želimo da uspiju dati sve od sebe!

Učinimo sve "ZA HRVATSKU DAROVITOST" !!!
 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.