Sudjelovanje na DMIH 2020

Sudjelovanje na DMIH 2020

29.06.2020.

Obaviještavamo naše članove, osobito one iz osnovnih škola koji su dobili pravo sudjelovanja, da smo najavili njihovo pristupanje na pretkolima za JHIO i HLO u manifestaciji DMIH. Molimo roditelje da jave savezu i posebno organizatoru HSIN-u eventualni izostanak svoje djece.

Koordinatori u ime saveza, Filip Mravunac[] i Dominik Fistrić[], poslali su o tome službeni mail organizatoru. Zahvaljujemo roditeljima i učenicima koji su to već učinili sami.

Najava sudjelovanja učinjena je za sve učenika u skladu s objavljenim bodovnim kriterijima na stranici organizatora, a svi roditelji dobili su SMS obavijest..

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.