Školsko natjecanje u informatici - službeni alati

Školsko natjecanje u informatici - službeni alati

01.02.2021.

U srijedu 3. veljače održavaju se školska natjecana iz informatike za školsku godinu 2020./2021. Želimo svim natjecateljima puno pameti i malo sreće.

Za svaki slučaj, u nastavku mogu i učenici, ali i odgovorne osobe u školama, pronaći poveznice do svih službenih alata potrebnih za natjecanje iz programerskih jezika Logo, odnosno C++ ili Python:

FMSLogo

Python

Code::Blocks

Dev-C++

Uz uspomenu sa županijskog natjecanja iz vremena kada ih je Savez organizirao na FER-u, srdačno vas pozdravljamo. Budući šampioni prepoznat će na slici naočitog Ivicu Kičića, deveterostrukog državnog pobjednika i najboljeg osnovca u povijesti.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.