LJETNI KAMPOVI, obavijest o dolasku na 2. termin

LJETNI KAMPOVI, obavijest o dolasku na 2. termin

24.08.2022.

Početak ljetnih radionica u drugom terminu je subotu 27. kolovoza u Domu Crvenog Križa na Sljemenu. 

Dolazak polaznika u vlastitom aranžmanu predviđen je u subotu 27.8. od 15:15 do 15:30 sati. Nakon razmještaja u sobe, a prema rasporedu koji će biti prikazan na TV ekranu u predvorju Doma, s radom će se započeti u 16 sati. Prvi dan će se raditi po grupama do večere i zatim nakon večere od 20:30 sati, a svaki idući dana cjelodnevno od 8:30 do 22 sata. Raspored za grupe kojima pripadaju svi polaznici će imati i u svojim sobama na unutranjoj strani vrata.

Molimo obitelji da svoju djecu dodatno upozore na potrebu poštivanja Dnevnog rasporeda rada te noćnog reda i mira. Uz puno rada tijekom dana će biti dovoljno prilike i za druženje te športske i društvene aktivnosti.

Nekoliko novih polaznika podsjećamo da je potrebno ponijeti sredstva za osobnu higijenu uključujući ručnike. Ukoliko netko ima posebne potrebe u vezi prehrane molimo neka pošalje e-mail na  i poruke na 0914846375 i 0912829773. U slučaju bilo kakvih problema ili potrebe za posebnim upitom molimo da se SMS poruka pošalje na 0914848348.

Obavijest o satnici povratka (1.9.) bit će komunicirana s polaznicima i postavljena dva dana prije povratka.

heart

Veselimo se vašem dolasku.

NAPOMENA:

- Polaznici prvog termina koji u subotu napuštaju kamp očekuju dolazak roditelja u 12:45 ili 13 sati. Ujedno molimo roditelje polaznika drugog termina da se pripreme za povratak 1.9. u isto vrijeme.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.