Jesenske radionice, predbilježbe i izrada rasporeda rada

Jesenske radionice, predbilježbe i izrada rasporeda rada

20.09.2022.

Zahvaljujemo starim i novim članovima na brojnim predbilježbama za jesenske radionice. Predbilježbe se i dalje primaju prema prethodnoj obavijesti i na temelju njih postupno se kreiraju polazničke skupine i raspored rada. 

Svaka predbilježba tretira se i kao zahtjev za članstvo u novoj školskoj godini pa predlažemo starim članovima koji to još nisu učinili da obnove ZRS članstvo - jer od ove godine obnavljamo prikupljanje godišnje članarine koja je obustavljena u godinama kada se svjetske ekonomska kriza prelila i na Hrvatsku. 

Godišnja članarina omogućuje svim članovima besplatan pristup radionicama i pripremama (učionički i putem Interneta), natjecanjima, vježbama i zadaćama putem internetskog sustava za natjecanja te omugućuje kandidranje za sudjelovanje u kampovima Saveza.

Srdačni pozdrav!

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.