HONI 2022/23 - 1. kolo, subota 5.11.

HONI 2022/23 - 1. kolo, subota 5.11.

04.11.2022.

Nova sezona natjecanja HONI u organizaciji HSIN-a kreće s prvim kolom u subotu 5.11. Članovi saveza će već tradicionalno biti raspoređeni u dvije ekipe, a popis članova svake može se pronaći u dokumentima u nastavku.

Natjecanje kreće u 09:00 i traje do 12:00, s ukupnim trajanjem od 3 sata. Natjecanje se sastoji od 7 zadataka, prvih 4 poredanih po težini, a preostala 3 najteža abecedno. Natjecanju se pristupa putem evaluatora, a pristupne podatke će natjecatelji dobiti od strane organizatora na e-mail. Preporučamo svim našim članovima da pristupe evaluatoru barem 15 minuta ranije, te isprobaju korisničke podatke.

Zbog ograničenog kapaciteta, samo neki naši članovi moći će se natjecati iz prostorija saveza, dok će se svi ostali natjecati iz udaljenih lokacija - svojih domova. Neovisno o lokaciji natjecanja, natjecanju se mora pristupiti u prethodno navedenom periodu, te neće biti prilike za naknadno pristupanje.

Članovi koji će se natjecati u prostorijama saveza dobiti će SMS obavijest do petka 4.11. u 14 sati. Popis svih članova koje je savez prijavio može se pronaći u dokumentima:
S VIJUGOM
BOZO TEZAK

Sva pitanja o natjecanju za vrijeme natjecanja mogu biti postavljena direktno organizatoru kroz sustav poruka unutar evaluatora. U slučaju drugih poteškoća, uputite poziv na 091 4846 375.

Osim članova koji obuhvaćeni početnim popisom, u natjecanje se mogu uključiti i druga članovi, uz prethodnu zamolbu putem SMSa na 0914846375.

Osim ove obavijesti predlažemo pratiti i obavijesti na stranicama organizatora i natjecanja HONI. Iduće kolo na rasporedu je 3. prosinca, u isto vrijeme i na isti način, i možda uz mogućnost da se više natjecatelja pozove u učionicu saveza.

Natjecanje se provodi u suradnji s udrugama S Vijugom i Božo Težak, a odgovorna osoba za organizaciju, dežurstvo i provedbu u ime Saveza je Filip Mravunac.


NAPOMENA:
Zbog odvijanja natjecanja HONI, radionice za grupe MINI-E, MINI-P2 i MINI-F, te 5-A na jarunu, i grupu 7/8-V do 12:00 u Ilici neće biti održane (grupa 7/8-V nastavlja s radom nakon HONIa).

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.