LJETNI KAMPOVI 2023, suglasnosti roditelja

LJETNI KAMPOVI 2023, suglasnosti roditelja

06.03.2023.

Pripreme za ljetne kampove 2023 pomaknuli smo na prvo tromjesečje, a prijave i pripreme za kampove 2024 i sve iduće godine otpočet će već u listopadu. Interes za kampove je trajno bitno veći od naših mogućnosti. Iako smo dodali treći termin (22-29/6. ; 18.8./25.8./1.9.), više od 15 zainteresiranih članova još uvijek nije dobilo ulaznicu. U kampove nismo javno pozvali i ne-članove, kako se ne bi dogodilo da naši zainteresirani članovi ostanu bez termina.

SUGLASNOST RODITELJA

Više od 80% roditelja žurno je odgovorilo na naš zathjev od 27.2. za davanje suglasnosti za sudjelovanje u kampu i uradilo sve ostale potrebne formalnosti. Oni koji još uvijek nisu dali suglasnost na dobivenu Odluku o potvrdi statusa polaznika dobili su SMS podsjetnik sa zamolbom da to urade odmah po primitku poruke, a najkasnije do 8. ožujka.

DODATNE / KOREKCIJSKE PRIJAVE

Nekoliko prijava u svakom terminu nisu bile točne i potpune te smo ih nakon razgovora s roditeljima korigirali. Nekoliko polaznika prijavilo se bez znanja roditelja, ne znajući da u vrijeme kampova roditelji imaju već dogovorena međunarodna putovanja, a neke su spriječili školski izleti.

Stoga ćemo već danas ili najkasniije u utorak 7.3. organizirati dodatne prijave u nastavku: 

TERMIN T0 - 22. DO 29.6.

Ukoliko bi se i za termine u kolovozu oslobodilo pokoje mjesto, organizirat će se 9/10.3. dodatne korekcijske prijave i za kolovoz.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.