HONI 2023-2024 - 4. kolo, subota 10.2.

HONI 2023-2024 - 4. kolo, subota 10.2.

09.02.2024.

Natjecanje HONI nastavlja se s 4. kolom u subotu 10.2. Članovi saveza su već raspodijeljeni u dvije ekipe. Sastav ekipa, organizacija i druge pojedinosti natjecanja mogu se pronaći u inicijalnoj obavijesti. Dodatno podsjećamo sve članove da ove godine natjecanje započinje u 10:00, te traje do 13:00 - ovo je fiksan termin, i naknadni pristup natjecanju nije moguć.

Sva pitanja o natjecanju za vrijeme natjecanja mogu biti postavljena direktno organizatoru kroz sustav poruka unutar evaluatora. U slučaju drugih poteškoća ili dodatne prijave, uputite poziv na 091 4846 375.


NAPOMENA:
Kao i za vrijeme prethodnog kola, zbog održavanja natjecanja radionice grupa MINI-CMINI-P2MINI-D te 5-A na jarunu, kao ni radionice grupa SŠ-D SŠ-B2 u Ilici neće biti održane.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.