UPISI POLAZNIKA U CJELOGODIŠNJE PROGRAME

UPISI POLAZNIKA U CJELOGODIŠNJE PROGRAME

03.09.2024.

Upisi polaznika u programerske radionice i ostale cjelogodišnje programe započinju u četvrtak 5. rujna u 14 sati i traju do popune mjesta.

Svaki član imat će priliku pohađanja naprednih i popularizatorskih odnosno početničkih radionica, sudjelovati u edukacijskim natjecanjima, rješavati zadaće i vježbe putem Interneta, kandidirati se za dobivanje statusa polaznika ljetnih kampova. Svi programi namijenjeni su za sve uzraste od prvog razreda osnovne škole do srednjoškolaca.

Radionice će započeti u prvom tjednu listopada, a polazniici će biti razvrstani u skupine koje će biti vidljive u zasebnoj objavi po završetku upisa, a najkasnije do 24. rujna. Uz prekide za pripremu natjecatelja za županijska, državna natjecanja te za hrvatske programerske olimpijade, trajat će sve do sredine ili kraja lipnja. Održavat će se dolaskom u učionicu, a po potrebi i putem Interneta.

Ostali cjelogodišnji programi (edukacijska natjecanja, zadaće, vježbe, akceleracije i pripreme te mogućnost kandidiranja za Ljetne kampove 2025) bit će popraćeni zasebnim objavama sredinom listopada.

Članstvo se obnavlja svake godine u rujnu, a registrirani članovi ZRS-a mogu besplatno sudjelovati u svim cjelogodišnjim programima te sječu pravo kandidiranja za ljetne kampove.

Svi koji volite programiranje, upišite se što prije enlightened poveznica za upis i/ili godišnju obnovu članstva bit će dostupna u nastavku:

- UPISI U CJELOGODIŠNJE PROGRAME  / OBNOVA ČLANSTVA -

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.