ZRS ljetni kampovi 2025

ZRS ljetni kampovi 2025

18.10.2024.

Savez je održao sedamdesetak kampova za mlade programere, a uspomene, i na moru i planini, nezaboravne su. Zbog velikog interesa članova u prošlim godinama, i za iduću, 2025. godinu, ponudit ćemo ukupno četiri termina.

Svi kampovi za poticanje darovitiosti održavat će se na predivnoj morskoj lokaciji od 6/7. kolovoza do 3/4 rujna.

Prijave za ZRS-ljetne kampove 2025 bit će dostupne od PONEDJELJKA 21. LISTOPADA 2024. Prijavljivanje ikandidiranje za kampove započinjat će i svih idućih godina na isti način.

Obitelji članova će uz ovu objavu dobiti i dodatnu obavijest putem e-pošte. Prošle godine su dva termina bila popunjena već nakon nekoliko sati, pa smo ponovno planirali dva dodatna termina. 

U kampove se mogu prijavljivati članovi Saveza, no nakon 10 dana prijave će biti dostupne i za sve ostale učenike. Popunjavanjem prijavnice od strane roditelja / skrbnika učenika postaje kandidat za dobivanje STATUSA POLAZNIKA.

Organizator može u dogovoru s obiteljima premjestiti polaznike iz jednog termina u drugi termin, primjerice iz termina 1 (6.8.-13.8) u termin 2 (13.8.-20.8.) U slučaju velikog dodatnog interesa za programe napredne matematike, pokušat ćemo osigurati i takav zasebni termin. Prijave su otvorene do popune mjesta.

UPITI I DODATNE INFORMACIJE UZ ILI NAKON POPUNJAVANJA PRiJAVNICE – POZIV ILI SMS PORUKA

Telefon 1 - 0914846375 i telefon 2 I telefon 3 uskoro ... ( nemogućnost kontakta prijaviti na 0912829773 )

Načelno, planiran je KAMP za programere početnike, namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škole,
jedan termin, te osim toga i KAMP za napredne programere, za učenike osnovnih i srednjih škola, u dva termina, i već spomenuti matematički kampjedan termin - po potrebi.

PRIJAVNICA JE DOSTUPNA - OVDJE -

 

Prednost će i ove godine imati naši brzi i spretni članovi i obitelji koji uredno posjećuju web stranicu. Za prošle kampove dobili smo puno upita i prigovora od nečlanova koji bi se rado pridružili na kampovima da su prekasno saznali za početak prijava.

Kako je bilo u kolovozu 2023./2024. godine pogledajte - ovdje 1 -  ovdje 2 - ovdje 3 - ovdje 4 – ili nam stavite sviđalicu i potražite više na FB stranici.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.