ŠKOLA POČINJE, RADIONICE SE NASTAVLJAJU

ŠKOLA POČINJE, RADIONICE SE NASTAVLJAJU

21.04.2009.


Tijekom proljetnog ferja radilo se svakodnevno, jasno redoviti su bili oni polaznici koji nisu otputovali izvan Zagreba. No, s nastavkom škole, i raspored se mora malo promijeniti.

Uglavnom, osnovci novi "C-aši" nastavljaju raditi u Ilici utorkom i četvrtkom od 20 do 22 te subotom od 10 do 12.

Minići nastavljaju u Hrgovićima srijedom, četvrtkom i subotom po ustaljenom rasporedu. Četvrtaši "C-aši" dogovorit će se u srijedu navečer za svoje termine.

Od ponedjeljka 27.4. u 20h startaju srednjoškolci, najbolji prvaši.

Posebno, od nedjelje do utorka (26.4. do 28.4.) svaki dan bit će pripreme za srednjoškolce, kandidate za nacionalni tim. Dakle, kao i prošle godine imat ćemo pripreme za ulazak u olimpijsku reprezentaciju. Predvidivi raspored je od 10:30 do 14:30 s ručkom. Znači, pravodobno si planirajte vrijeme, najbolji HIOovci. I Štefu 'z Preloga je ulaz slobodan, kao i obično. (Ako mu ne zabrani Vedran Kurdija)

:)

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.