Predstavnici saveza pribivali su središnjoj svečanosti Gradskog ureda za zdravtvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje

Predstavnici saveza pribivali su središnjoj svečanosti Gradskog ureda za zdravtvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje

30.04.2009.

Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje održao je svečanu prezentaciju: "Suradnja Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba i organizacija civilnog društva i u razdoblju od 2001. do 2008." .

Puna Mala dvorana Vatroslava Lisinskog, u kojoj su se okupili predstavnici Udruga i društava koji su svojim programskim djelovanjem značajno utjecali na program Socijalne politike Grada Zagreba te su svojim širenjem i pluralizacijom odigrale ključnu ulogu u modernizaciji grada Zagreba kao socijalno osjetljive zajednice,. nagradila je Dr. Zvonimira Šostara najvećim pljeskom za iskren, uvjerljiv i kreatiavan nastup s prezentacijom suradnje s organizacijama civilnog društva, svojim višegodišnjim partnerima.

Nismo ljubomorni što je Dr. Šostar jedini dobio licitarsko srce, zaslužio ga je. Način na koji funkcionira njegov tim pravi je primjer svim drugima, skromno je mišljenje naše specijalne izvjestiteljice.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.