Rezultati Hrvata na IOI 2010

Rezultati Hrvata na IOI 2010

19.08.2010.

Rezultati CRO E-POSADE s kormilarom Kalcem na IOI 2010 su izvrsni.

Uglavnom:

  • Ivica 377+317 skoro ziher zlato
  • Katanić 314+330, Glavina 333+304, Kurdija AS 330+290 nadali smo se srebru ili bronci :)

Čekamo končane :-) rezultate uz posebne čestitke njawinkboljem e-osnovcu u povijesti 'Rvata, nekoć malom IVICI KIČIĆU na fantastičnom rezultatu.

Nakon njegovih 10 HIO bodova na DMIH 07 ovo je za napit se.

Pregled rezultata

Rezultati su poznati!

Nažalost od srebra ništa yes, od jednog srebra ništa, IMAMO IH TRI, što znači da nisu  "oba pala", nego su pala čak sva tri.

Sa Kićenim zlatom i hrpom srebara na IOI , Hrvati su opet posltigli iznimno zapažene rezultate i nastavili s kontinuitetom izvanserijske kvalitete na koju su nas uz pomoć HSINa godinama navikavali.

Svojim nastupom Kurdija je dokazao da je jedini A.S. u hrvatskoj informatici, Katanić je po običaju bio izvrstan, a Štef Glavina je uspio izjednačitiwink Žužićev prošlogodišnji rezultat, tako da će ga se na svojem koncertu sigurno sjetiti J.S.Marić i zapjevati mu srebrni (kao i Žuži).

Posebne čestitke Luki Kalinovčiću na svemu što je uradio za hrvatsku natjecateljsku informatiku.

Takvu osobu dugo čemo još tražiti povećalom.

Kalac, svaka ti časti!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.