JESENSKE RADIONICE, Programerska vijuga 2010

JESENSKE RADIONICE, Programerska vijuga 2010

15.09.2010.

HRGOVIĆI

Kao i svake godine, prvih nekoliko tjedana ostavlja se učenicima za organiziranje svojih glavnih, školskih obveza. Prvi i drugi školski tjedan su pomalo iza nas, tako da nam dolazi i vrijeme za izvanškolske aktivnosti, pa tako i za našu radionicu „; na Hrgovićima.

Stoga, da ne bi bilo NERVOZEwink obaviještavamo naše drage polaznike i roditelje da je početak rada predviđen za zadnji tjedan rujna ili privi tjedan listopada.

Radit će se u novim grupama prema novom rasporedu, a minići će početi u dvije jutarnje grupe u u petak i/ili subotu 1.10.

Mjesta ima i za nekoliko novih polaznika, osobito učenika 1./2. razreda.

Uz napomenu da će ove godine u Hrgovićima biti veća težina na natjecateljskom programu za mlađe kadete, osbito na C++,
srdačno vas pozdravljamo.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.