Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2014, obavijest o polasku - 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2014, obavijest o polasku - 1. termin

06.08.2014.

Prvi termin se bliži.

Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 14.8. u 8:30 sati s perona 501/502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 8:15 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu pojave sretni i veseli u 8:15 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika vesela ekipa, pod budnim GOGOokom (vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković 0914846374 ili 098520186) će krenuti prema Zadru. Prije polaska busa polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti zakvačen na nekoliko mjesta u autobusu. Polaznici su već upisani u programerske i druge radionice, a tijekom puta (bus, katamaran) će se, uz pomoć ZRSovog Maria, definitivno dogovoriti oko pohađanja radionica i biti upisani u pripadajuće grupe. Do dolaska na Silbu svi će biti raspoređeni u radionice te osvanuti na oglasnim pločama (restoran, bungalovi i zidani objekt).

Svi sudionici koji nam se pridružuju u Zadru, neka uračunaju zadarske gužve i najkasnije u 13:00 sati dođu ispred zgrade Jadrolinije u putničkoj luci. Osim ogromnog gospodina koji se odziva na GOGO i kojeg možete nazvati ako zaškripi, vidjet će i MIAtours katamaran.
U slučaju potrebe uvijek se može nazvati i ZRSovog Zdravka na 091 4848 348.


Podrazumijeva se da su karte za sve autobusne putnike i sve zadarske čekače osigurane.


Katamaran za Silbu polazi u 14:00, a pristiže oko 15:35 sati. Na Silbi će nas dočekati traktor za prijevoz prtljage i tehnička prethodnica, Darko Kužić iz udruge informatičara Božo Težak i Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom. Kristijan Burnik će na nas misliti Googlom iz glavnog grada Švedske, a Mihaela Piskač će u Americi raditi nešto pametno i nadasve korisno za nove naraštaje.


Napomena:
Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 22.8. bit će objavljena najkasnije do 15. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.