Ljetni kampovi - razvrstavanje u termine i grupe

Ljetni kampovi - razvrstavanje u termine i grupe

09.02.2023.

Mjesta u kampu su bila popunjena već prvi dan nekoliko sati nakon otvaranja, no nismo zaključali mogućnost daljnjih predbilježbi. Ukupan broj predbilježbi je 50% veći od plana i mogućnosti, no uspjeli smo dobiti suglasnost za eventalni dodatni termin u zadnjem tjednu lipnja.

Svi predbilježeni članovi razvrsatni su u termine u odgovarajuće grupe. Nekoliko prijeva stiglo je i od zainteresiranih učenicia i učenika koji se nisu učlanili u savez ili su to zaboravili napraviti ove godiine. Svim ne-članovima uputit ćemo poziv da ih njihovi roditelji učlane u ZRS putem SMS zahtjeva (članstvo u ZRSu, ime prezime, razred, škola, grad, imena roditelja) temeljem kojeg će dobiti potrebne podatke.

U cilju dobnog ujednačenja prijavljenika sačinjeni su prijedlozi za razgovor sa obiteljima kojima se nudi dodatni termin, sastavljena je preliminarna lista polaznika i lista čekanja, a telefonski pozivi od Organizatora mogu se očekivati od petka 10.2. do najkasnije srijede 15/16. veljače.  

Svi koji su predbilježeni nakon što su mjesta bila popunjana dobit će prilikom poziva prijedlog / ponudu za prihvat u kamp na način na koji je jedino moguće, a u slučaju nemogućnosti prihvaćanja prijedloga, status polaznika ponudit će se prvima u listi čekanja.

Nakon dogovora s roditeljima, potrebne e-mail obavijesti za reguliranje statusa polaznika postupno će se slati od 18. veljače

Ova objava može se po potrebi nadopunjavati.

15.2. NADOPUNA 1:
- s obiteljima polaznika koji su raspoređeni u dodatni termin (T0, zadnji tjedan lipnja) obvaljeni su razgovori
- ostale obitelji polaznika koji su ravrstani u termine T1 i T2 (kolovoz) dobit će SMS poruke o razvrstavanju
- nakon usmenih dogovora ili uvodnih SMS obavijesti, obitelji svih primljenih polaznika kampova 2023 dobit će putem e-pošte odluku o prijemu u kamp sa svim potrebnim podacima o reguliranju statusa polaznika.
22.2. NADOPUNA 2
Odluke će se dostavlajti od 24. do 28. veljače.
 
LISTA ČEKANJA
- svi predbilježeni koji ne budu dobili e-poštu, stavljaju se na listu čekanja, a u slučaju da smatraju kako je riječ o pogrešci slobodni su poslati SMS poruku na 0914846375 i 0914848348.
 

Srdačni pozdrav iz ZRS-a.

Čujemo se

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.