Radionice za mlađe kadete, učenike petih i šestih razreda OŠ

Radionice za mlađe kadete, učenike petih i šestih razreda OŠ

29.09.2011.

Napredne radionice u programerskim područjima Logo i C++/BAS/Pas za mlađe kadete, učenike petih i šestih razreda počinju u ponedjeljak 3. listopada. Odvijat će se u nekoliko grupa u računalnim učionicama u Domu tehnike na Jarunu, a nakon tjedan dva i na Hrgovićima. Ako netko misli da mu je mjesto u ovim radionicama, a ne nalazi se na spisku, neka se javi porukom na 0914848348.

Raspored:

1. C++

U ovu grupu spadaju napredni polaznici C++, petaši šestaši i sedmaši, kao što su Dominik Fistrić, Luka Jovanović, Karlo Groizdanić, Robert Benić, Vedran Kurdija, Ana Crnković iz Karlovca i Leon Starešinić i drugi dragi prošlogodišnji polaznici koji nisu nakuckani.

Ponedjeljkom
od 19:30 do 21:30
Subotom
od 12:45 do 13:45
 
2. Logo
U ovu grupu Logaša spadaju prošlogodišnji najbolji četvrtaš u Hrvatskoj, sadašnji petaš iz susjedne županije Dominik Fistrić, zatim mlada godpoda Drvar i Jovanović, gospodična Ivanović, novak Matteo Lez, šestaš iz Klinča Sela, starosjedioci iz OŠ A. Cesarca, nezaobilazni Lovro Kalinovčić sa Srednjaka, Mislav Graonić, Ivan Petar Draškić, zatim sedmašica Ana Crnković iz Karlovca i drugi dragi prošlogodišnji polaznici koji nisu natipkani.
 
Utorkom
od 18-19:15 - petaši
19:30 do 21:00 - šestaši
Subotom
od 11:15 do 12:00 - petaši
od 12:00 do 12:45 - šestaši
 
Tko od njih želi slijediti primjer Mihaela Liskija - ima priliku.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.