Radionice iz Doma tehnike se od 1.12. privremeno sele u Ilicu 53

Radionice iz Doma tehnike se od 1.12. privremeno sele u Ilicu 53

29.11.2014.

Pripreme za jesenske programerske turnire su počele tako da je sva oprema tijekom subotnjeg popodneva, odmah po završetku HONI kola, iz Doma tehnike premješetena u Ilicu 53. Zbog toga će se radionice za učenike razredne nastave koje su se održavale utorkom, srijedom i subotom, preseliti u u istim terminima u Ilicu 53, na 1. kat. Na isti način u Ilicu 53 preselit će se i radionice C++ za starije osnovce, koje su se održavale ponedjeljkom, petkom i subotom. Znači, isti dani i satnica, isti voditelji, samo umjesti Domatehnike treba doći u Ilicu 53.

Povratak opreme i radionica u Dom tehnike planiran je za 18/19.12.

Naravno, sve radionice koje su se održavale u Ilicu 53, održavat će i se i dalje, i u istim terminima, osim u dane natjecanja i testiranja.

 

NAPOMENA:

- Informatijada Božo Težak, jesenski turniri za razrednu  nastavu, osnovne škole (Logo i C++) i za srednjoškolce, održat će se od 12. do 14. prosinca u Ilici 53, o čemu ćemo uskoro objaviti zasebnu obavijest.

- preuzimanje novog prostora i pčetak radova na njegovom uređenju očekuje se u drugoj polovici siječnja 2015. Bilo bi prekrasno da se novouvedeno natjecanje za osnovce 2. pAKCELERATOR te proljetni programerski turniri u sklopu 12. Informatijade BOŽO TEŽAK, održe u travnju i svibnju iduće godine u novouređenom prostoru.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.