Radionice iz Doma tehnike se od 1.12. privremeno sele u Ilicu 53

Radionice iz Doma tehnike se od 1.12. privremeno sele u Ilicu 53

29.11.2014.

Pripreme za jesenske programerske turnire su počele tako da je sva oprema tijekom subotnjeg popodneva, odmah po završetku HONI kola, iz Doma tehnike premješetena u Ilicu 53. Zbog toga će se radionice za učenike razredne nastave koje su se održavale utorkom, srijedom i subotom, preseliti u u istim terminima u Ilicu 53, na 1. kat. Na isti način u Ilicu 53 preselit će se i radionice C++ za starije osnovce, koje su se održavale ponedjeljkom, petkom i subotom. Znači, isti dani i satnica, isti voditelji, samo umjesti Domatehnike treba doći u Ilicu 53.

Povratak opreme i radionica u Dom tehnike planiran je za 18/19.12.

Naravno, sve radionice koje su se održavale u Ilicu 53, održavat će i se i dalje, i u istim terminima, osim u dane natjecanja i testiranja.

 

NAPOMENA:

- Informatijada Božo Težak, jesenski turniri za razrednu  nastavu, osnovne škole (Logo i C++) i za srednjoškolce, održat će se od 12. do 14. prosinca u Ilici 53, o čemu ćemo uskoro objaviti zasebnu obavijest.

- preuzimanje novog prostora i pčetak radova na njegovom uređenju očekuje se u drugoj polovici siječnja 2015. Bilo bi prekrasno da se novouvedeno natjecanje za osnovce 2. pAKCELERATOR te proljetni programerski turniri u sklopu 12. Informatijade BOŽO TEŽAK, održe u travnju i svibnju iduće godine u novouređenom prostoru.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.