Jesenske radionice za napredne srednjoškolce

Jesenske radionice za napredne srednjoškolce

01.11.2020.

Rad u programerskim grupama za učenike prvih (i drugih) razreda srednjih škola započinje u četvrtak 12. studenog. Prva tri tjedna ili više, radit će se bez dolaska u učionicu, a kada se uvjeti promijene, radionice će se odvijati u Ilici 53.

Radionice su namijenjene našim članovima, a roditelji polaznika koji su razvrstani u navedenu grupu dobit će potvrdu putem SMS poruke.
Upit u vezi razvrstavanja u grupu, bilo kakva dodatna informacija ili upis novih članova (navesti ime i prezime, razred, škola, ime roditelja) može se zatražiti SMS porukom na 0914848348.

U grupu SS-A razvrstavju se najbolji polaznici radionica i kampova, sudionici ZRSovih i državnih natjecanja i ovogodišnje ljetne lige. U grupu se na zahtjev može prihvatiti i naše, ili nove članove, učenike viših razreda. Broj polaznika je ograničen, a nakon dva neopravdana izostanka gubi se mjesto u grupi.

Evo rasporeda:

Grupa SS-A, Ilica 53

1. Četvrtak (od 12.11.)

  - SS-A:

  • 19:30 do 21:30, C++


NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu, a prije svakog kretanja na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM, dolje lijevo. Iz organizacijskih razloga može doći do promjene termina.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.