Zimske radionice

Zimske radionice

20.12.2023.

Jesenske radionice završavaju u četvrtak 21. prosinca.

U danima neposredno prije Božića (petak i subota 22/23 12.), kao i za vrijeme blagdana (ponedjeljak, utorak 25/26 12.) radionice se ne će održavati niti za jednu grupu - od razredne nastave do najboljih osnovaca.

Radionice se nastavljaju nakon blagdana, od srijede 27. prosinca. U vrjeme zimskih školskih ferja održavat će se za sve grupe polaznike, prema ustaljenom jesenskom rasporedu. Za neke grupe, nadoknadit će se propušteno i malo pojačati rad u kasnijim poslije podnevnim satima, u satnici prema dogovoru s voditeljima. Obitelji i polaznici dobit će SMS poruku i/ili e-poštu od organizatora. iNa isti način rad će se nastaviti i u Novoj godini.

Napominjemo da se radionice ne će održavati ni za jednu grupu u subotu 30. prosinca. Posebno, radionice za najbolje mlade programere, grupa BOOZDOVAN, ne će se održati ni 24.12. niti 31.12., a umjesto toga termina bit će zamjenski veći termin u četvrtak 28.12. u Domu tehnike, o čemu će polaznike i obitelji do petka 22.12. obavijestiti organizator.

N ašim dradim čalovima i njihovim obiteljma želimo sretan i balgoslovljen Božić.

heart

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.