ZIMSKE RADIONICE ZRSa 2011 završile

ZIMSKE RADIONICE ZRSa 2011 završile

08.01.2011.

Današnjim nastupom starijih kadeta i juniora na prvom ovogodišnjem BOŽI TRENERU u Ilici 53 završene su zimske radionice.

Posjećenost je bila manja nego inače, a mnogi polaznici su sa svojim obiteljima ovaj tjedan proveli na zimovanju izvan Zagreba.
No, oni uporni i vjerni članovi naše obitelji ovog su tjedna u šest različitih grupa unapređivali svoja znanja i vještine u programiranju na Hrgovićima i u Ilici 53. Povrh svega Hrgovićki malci pješačili su i zabavljali se dvaput dnevno i u glazbenoj radionici u Domu tehnike na Jarunu.
 
Pogledajmo večeras konačne rezultate BOŽE TRENERA, uz napomenu da prema pravilima ovog trenažnog natjecanja uskoro slijede i dodatni glazbeni zadaci za neke natjecatelje koji se nisu uspjeli plasirati među prvih četiri. Dakle, TKO JE PETI imat će glazbeni zadatak da se javi teti.
 
KONAČNI REZULTATI
 
Kao što će se vidjeti, natjecatelju L.S. u podosta zadataka oduzeti su bodovi, morat će vratit i čokoladice. Ovaj simpatični mladac "IF-trkeljičar" ispričao se zbog nepravilnog postupanja tijekom natjecanja i obećao da će sve što je na nepravilan način rješavao pokušati riješiti uz pomoć voditelja i starijih kolega na ispravan i nadasve pošten način s ciljem da napreduje u znanju, a ne u IF-trkeljanju. Nakon detaljnog pregleda kodova znat ćemo ima li još griješnika, čini se da su malo IF-trkeljali i F.H. i P.O. (vid' ga!) i možda još netko. Drago nam je da najmlađi među njima (R.B.) nije ni pokušao negativno razmišljati, a mi ćemo po potrebi ćemo osnovati i zbor "IF TRKELJAŠI".
 
Zadaci su bili teški, tako da svi sedmaši i osmaši vide koliko imaju još prostora za napredak. Mislimo da su im rezultati očekivani i da će svi koji se potrude u idućih mjesec dana bitno dobiti na kvaliteti. Najmlađi među njima, šestaš Robert Benić, iskoristio je šansu i pokazao da mu je stalo do napretka i sučeljavanja sa starijima. Samo neka nastavi raditi pa će ove godine među šestašima opet ostvariti odlične rezultate. A prva prilika svima je "BOŽO" koji starta već 22.1.
 
Inače, danas je "Kraljevo", prije 76 godina rodio se Elvis.


Izvor / prilog : web.zrs.hr -----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.