SREDNJOEUROPSKA INFORMATIČKA OLIMPIJADA 2010

SREDNJOEUROPSKA INFORMATIČKA OLIMPIJADA 2010

15.07.2010.

U tijeku je CEOI - SREDNJOEUROPSKA INFORMATIČKA OLIMPIJADA 2010 koja se održava u Slovačkoj, u Košicama.

U organizaciji i pod vodstvom HSINa tamo je otputovala naša ovogodišnja ekipa. Od četvrice mušketira, dvojica genijalaca su naši dragi  članovi najbolji osnovnoškolac svih vremena Ivica Kičić i jedini AS u povijesti hrvatske informatike KURDIJA. Tu je i naš pridruženi član i prijatel Stjepan Glavina Preloški i fantastični Ivan Katanić iz Požege "sitija".

Stručni voditelj je opet dobri duh hrvatskog informatičkog olimpizma Luka Kalinovčić, mag. S obzirom da je zabranio laugh  da se nakon prvog dana priča o rezultatima, sačekajmo drugi dan natjecanja i konačne rezulate koji će se uskoro pojaviti.

Držimo im fige.

BOŽO misli na njih.

 

1. + 2. dan:

  • Glavina 105 + 300 = 405
  • Kičić 195 + 195 = 390
  • Katanić 195 + 195 = 390
  • ASKurdija 115 + 155 = 270

Da li su to 1 zlato, 2 srebra i 1 bronca vidjet ćete na službenim stranicama CEOI!

REZULTATI

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.