Ponovno veliki uspjeh zagrebačkih osnovaca na juniorskoj programerskoj olimpijadi - JHIO

Ponovno veliki uspjeh zagrebačkih osnovaca na juniorskoj programerskoj olimpijadi - JHIO

09.07.2017.

Juniorska Hrvatska olimpijada JHIO i kamp na Krku su završeni. Odlične rezultate naših članova proslavit ćemo u ponedjeljak navečer u 19:30 uz mala hranidbena iznenađenja i sokove te nakon toga i posjetu spomeniku Bana Josipa Jelačića. Trojica naših članova Krešimir Nežmah, Eugen Bošnjak (8.r) i Patrik Pavić (7.r), izborili su se za nacionalnu juniorski reprezentaciju, a dvojica šestaša Vlatko Borevković i Marko Dorčić bili su ujedno i najbolji šestaši na olimpijadi. U proslavi će osim sudionika JHIO sudjelovati i svi ostali pozvani članovi koji su se zajedno s njima spremali za natjecanje, a još su uvijek u Zagrebu ili su se upravo vratili.

Ljetna liga C/C++/Python je u pripremi i započet će 22. srpnja, uz skoru obavijest o prijavama.

NAPOMENA:

S obzirom na dojave o odlasku izvan Zagreba odluku o nastavku održavanju radionice Loga i C++ donijet ćemo do srijede 12. srpnja.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.