DODATNO OTKLJUČAVANJE NATJECANJA ZA OSNOVCE

DODATNO OTKLJUČAVANJE NATJECANJA ZA OSNOVCE

17.12.2020.

Na zamolbu sjajnog mladog programera Nikole Vujice i nekoliko drugih natjecatelja i roditelja, voditelji natjecanja otključali su pristup u 1. kolo za dva natjecanja koja su u tijeku, pAKCELERATOR i AVVENIRE Logo i C++/Python. Natjecanja će biti otključana do 27. prosinca.

Evo poruke sjajnog mladog čovjeka Nikole: "Oprosti, ipričavam se jer mi je promaknuo termin 1. kola AVVENIRE. Molim da mi se dodijeli pristup rješavanju od petka 18.12., ako može, a ubuduće ću paziti da mi više ne promakne. Nikola."

Što reći? Ljudi rade i griješe, a oni s petljom se s lakoćom i ispričaju. Nikola je na putu da postane uzor novim programerskim naraštajima, a osim toga solidan je i u stolnom tenisu . . .

Natjecanja pAKCELERATOR i AVVENIRE Logo i C++/Python, odnosno pristup 1. kolu, bit će otključan do 27. prosinca.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.