Radionice se u petak 19.1. ne će održavati

Radionice se u petak 19.1. ne će održavati

19.01.2018.

Nakon školskog natjecanja u kojem su svi naši članovi postigli odlične rezultate, večeras se radionice ne će održavati. Umjesto radionica, svi učenici koji su sudjelovali u školskom natjecanju dobit će nagradne zadatke. Moći će im pristupiti večeras iza 18 sati i imat će na raspolaganju 150 minuta plus po želji i bonus od 30 minuta. Poruke i upute će svi dobiti putem e-maila i SMS-a.

Sutra, u subotu 20.1. je redovito kolo HONI - i nakon završetka, analiza zadataka za sve sudionike.

Čovječuljak KLIKNI ME AKO BLINKAM vam svima čestita na nastupu na školskom natjecanju.

wink

NAPOMENA:

1. Radionice se u petak 19.1. neće održavati ni u Ilicu ni u Domu tehnike u petak navečer. Radionice u Ilicu ne će se održati ni u subotu zbog natjecanja HONI.

2. Radionice u Domu tehnike održavat će se u subotu i idući tjedan prema redovitom rasporedu.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.