Radionice naprednog programiranja u Ilici 53 i Domu trehnike - obavijest

Radionice naprednog programiranja u Ilici 53 i Domu trehnike - obavijest

16.04.2019.

ILICA 53

Radionica naprednog programiranja u Ilici 53 neće se održati u utorak 16.4. navečer zbog spriječenosti voditelja. U srijedu navečer radionica u Ilici 53 će se održati, a radionice u četvrtak, petak i subotu neće se održavati.

Radionice se neće održavati ni na državni blagdan - Uskršnji ponedjeljak 22.4. Posebno, radionica u Ilici 53 za učenike 5.r se neće održati ni u subotu 27. travnja u 15 sati.

DOM TEHNIKE

Radionice se neće održavati u četvrtak, petak i subotu (18., 19. i 20. 4.), kao ni na dan državnog blagdana - Uskršnji ponedjeljak, 22.4.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.