DRŽAVNI PRAZNIK

DRŽAVNI PRAZNIK

18.11.2021.

Danas je državni praznik u našoj Domovini, Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje i Domovinskog rata. Podsjećamo da se redovite tjedne radionice na dane državnih praznika ne održavaju, pa tako ni danas, u četvrtak 18.11.2021. Voditeljima nije zabranjeno surađivati s polaznicima putem Interneta.

Sjetimo se svih žrtava Domovinskog rata, među kojima su i državljani drugih zemalja u svijetu koji su pomogli u borbi za oslobođenje od velikosrpske agresije od 1991. do 1995. godine.

A među njima osobito na Jean Michael Nicoliera, i njegovu majku Lylianne koja Hrvatsku smatra svojom Domovinom.

💓🙏💓 Fournier Lyliane
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.