HONI 2018, 4. kolo, subota 19.1.

HONI 2018, 4. kolo, subota 19.1.

17.01.2019.

Četvrto kolo natjecanja HONI održat će se u subotu 19. siječnja. Nastup naših članova organizira se na isti način kao i u prethodnim kolima. Zbog skučenog prostora i nedovoljnog broja mjesta, neki pozvanici natjecat će se kao i u prva tri kola, i u hodniku ili uredu, i to uz upotrebu vlastitih prijenosnika.

Molimo vas da budete točni i prisjetite se obavijesti pred prvo kolo.

Mnogi roditelji zovu Savez i izražavaju svoje zadovoljstvo što Savez inzistira na samostalnom rješavanju, bez davanja odgovora koji bi natjecateljima dali nedopuštenu prednost u odnosu na njihove kolege te tako onemogućava dobivanje nezluženih bodova.

Hvala im na takvom pristupu i podršci.

Zadnja dva kola na rasporedu su 9. veljače i 9. ožujka.

 

 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.