Vježbe za mlade programere

Vježbe za mlade programere

26.12.2019.

Od petka 27. prosinca iza 14 sati aktivirat će se vježbe za mlade programere do petog razreda, zatim za učenike šestih razreda i za učenike sedmih i osmih razreda.

Odgovorni darovatelji za one koji putem Interneta žele dodatno raditi sa svojih udaljenih lokacija dostupni su na dežurnim telefonima 0914846375 i 0914846007 pa im se slobodno javiti sa zamolbom za tehničku ili algoritamsku pomoć.

Vježbe će vam dobro doći za poboljšanje nastupa u zimskim ligama te nakon toga i u nadolazećim AVVENIRE ogledima, a osobito u nastupu na školskom i županijskom natjecanju koja dolaze 24. siječnja i 14.veljače.

 

NAPOMENA:

S početkom drugog obrazovnog razdoblja, od 7. siječnja potrebno je napraviti prijavu za školska i županijska natjecanja. Prijava se radi putem sustava u dogovoru s vašim programskim voditeljima (izvanškolskim programerskim specijalistima) koji vam cjelogodišnje pomažu u usavršavanju i pripremama za natjecanja te s vašim školskim profesorima. Molimo naše polaznike da prijave ne rade bez znanja svojih roditelja.

Ukoliko nekog ne možete dobiti na telefon slobodno se javite porukama na 0914846375 ili 0914848348 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.