HONI i LL 21./22., 6. kolo

HONI i LL 21./22., 6. kolo

07.04.2022.

U subotu 9.4. održava se 6. i posljednje kolo HONI natjecanja u programskim jezicima C++ i Python. Podsjećamo sve redovite polaznike radionica da im je dužnost sudjelovati na natjecanjima.

Zbog drugih aktivnosti saveza, iznimno će ovo, 6. kolo biti organizirano na način da svi sudionici natjecanju pristupaju od doma, on-line. Vrijeme natjecanja i ostali organizacijski detalji isti su kao i u prethodnim kolima, a detalji se mogu pronaći na prvoj obavijesti o ovosezonskom HONIu.

6. kolo HLL će se održati u tjednu iza nadolazećeg vikenda, a detalji organizacije biti će objavljeni u zasebnoj obavijesti.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.