BOŽO trener - Paralel

BOŽO trener - Paralel'e'slalom na Silbi

30.08.2010.

Ove godine dvojica genijalaca, novih srednjoškoljkašawink, sukobili su snage na novom natjecanju na Silbi: Mihael Peklar protiv Filipa Kerija.

Svakodnevno su rješavali po dva zahtjevna kola: prije ručka po tri najteža zadatka u rangu mlađih juniora, a  iza večere po pet zadataka u rangu starijih juniora.

Dakle, svakog dana rješavalo se po čak osam zadataka, a ukupno natjecateljsko vrijeme iznosilo je 3 i pol sata.

BOŽO trener tako je krenuo sa svojom novom misijom, a njegovom prvom 'PARAREL slalomu' nešto uspješniji je bio Filip, no poznavajući Mihaela, vjerujemo da će biti zanimljivo u uzvratnoj tekmi ( kak' bi rekla Janica) koja nassmileyih uskoro očekuje.

 

Pogledajmo rezultate!

Rezultati

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.