Dani tehničke kulture 2016

Dani tehničke kulture 2016

27.09.2016.

Od četvrtka 29.9. do subote 1.10., u organizaciji Zagrebačke zajednice tehničke kulture, održavaju se 5. Dani tehničke kulture. U ovoj manifestaciji sudjeluje i Zagrebački računalni savez koji će u četvrtak i petak otvoreniti vrata Doma tehnike na Jarunu, Aleja M. Ljubek 5, od 10 do 21:30 sati. Za posjetitelje su pripremljene video prezentacije postignuća, projekcije filmova i spotova o darovitima te programerske i glazbene radionice. Dežurni voditelji Boris, Filip, Kristijan Rahimovski i Kristijan Vukelić, i suradničke udruge S viojugom i MUDRI raduju se dolasku mladih" tehnikaša". 

Izložbene aktivnosti saveza i udruga članica započet će u subotu u Domu kulture u Dubravi u 10 sati, kada je i zadnji dan ove manifestacije.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.