Umjesto radionica uživanje u krugu obitelji

Umjesto radionica uživanje u krugu obitelji

24.12.2019.

Obaviještavamo naše polaznike i drage roditelje da se planirane radionice u Ilici 53 neće održavati u petak, subotu i ponedjeljak (27., 28. i 30.12.). Priličan broj naših članova je u to vrijeme izvan Zagreba, a od mnogih obaveza koje naši članovi imaju tijekom godine, uvijek nedostaje vremena koje bi provodili u krugu svojih obitelji.

Zato Vas molimo da u navedene dane umjesto dolaska na radionice uživate u krugu Vaših obitelji.

Članovi koji žele programirati imat će dovoljno pripremljenih vježbi za rad od kuće, a u ponedjeljak 30. prosinca u 10 sati započet će Zimske programerske lige ( i Logo i C++/Python) putem Interneta. Svako kolo ima 8 zadatak i tri sata za rješavanje. Vrijeme početka po želji.

U Domu tehnike na Jarunu, redovita radionica će se održati u petak navečer, a radionice u subotu i ponedjeljak neće se održati.

Volimo vas.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.