Cpp početnica - zimske aktivnosti

Cpp početnica - zimske aktivnosti

08.01.2021.

Rad s polaznicima Cpp početnice u sklopu popularizatorskih radionica nastavlja se od ove subote. Termini subotom su isti kao što su bili i u prošloj godini, a iznimno će kroz sustav u idućem i posljednjem tjednu praznika polaznici dobiti dodatne zadaće preko tjedna, s terminima za pregled i analizu riješenih, odnosno pojašnjenje neriješenih zadataka.

Raspored za subotu polaznici mogu pronaći na prethodnoj obavijesti za Cpp početnicu. Raspored za zadnji tjedan školskih  praznika:

Ponedjeljak 11.1.:
  - 20:00 - 21:00 - uvod u rad u sustavu, obvezno za sve polaznike grupa C++ početnica

Utorak 12.1. - Petak 15.1.
  - kroz dan - rješavanje zadataka iz zadaće kroz sustav na zadace.zrs.hr
  - 19:00 - 21:30 - analiza zadataka riješenih u zadaći, točan termin svaki dan u dogovoru s voditeljem

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.