PRIPREME ZG KANDIDATA ZA IZBORNE PRIPREME 2010, subota 29.5., 12:00

PRIPREME ZG KANDIDATA ZA IZBORNE PRIPREME 2010, subota 29.5., 12:00

27.05.2010.

 

Kao što je poznato, na prošlotjednoj Hrvatskoj informatičkoj olimpijadi izlučeno je osam najboljih hrvatskih natjecatelja. Oni će se u sklopu Izbornih priprema koje će se održati od 2.-5. lipnja u Zagrebu, boriti za plasman u nacionalnu olimpijsku reprezentaciju.


Subotnje mini pripreme za šestoricu zagrebačkih kandidata koji su se izborili za nastup na Izbornim pripremama HSINa kao i proteklih godina,organiziramo u ZRSu, Ilica 53, obvezni dio traje od 12:00 do 15:15 , a pauza za ručak je u 13:30.

Pripreme će voditi Goran Žužić, a pozvani su:
1. Adrian Satja Kurdija
2. Ivica Kičić
3. Tomislav Tunković
4. Tomislav Gudlek
5. Fran Jurišić i
6. Frane Kurtović.

Svim pozvanicima želimo dobar bioritam i kvalitetnu moždanu aktivnost na Izbornim pripremama.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.