Jesenske radionice za mlade programere

Jesenske radionice za mlade programere

09.09.2019.

Kao i svake godine jesenske radionice će započeti oko 20. rujna. Radionice su prvenstveno namijenjene našim članovima, a bit će mjesta i za nove članove. Organoizirat će se dvije vrste radionica, za početnike i one za napredne, koji su se dokazali u prethodnim aktivnostima Saveza, radionicama, kampovima i natjecanjima, i odvijat će se u četiri različite grupe, za petaše, šestaše, sedmaše i osmaše, i za mlađe srednjoškolce. Organizirat će se i petnaesta po redu "Programerska vijuga", radionice za učenike razredne nastave.

Napredni programeri s natjecateljskim iskustvom i rezultatima radit će u Ilici 53, za razliku od onih ostalih koji će biti u Domu tehnike na Jarunu.

Rasporedi po grupama se pripremaju i bit će objavljeni do četvrtka ili petka 12/13. rujna.

Tri prošle godine obilježene su sjajnim nastupima na državnim i međunarodinima natjecanjima, a najbolje rezultate postizale su one škole čiji su učenici članovi Zagrebačkog računalnog saveza, tako da je Gradonačelnik Grada Zagreba posebno pohvaljivao mlade programere na uzastopnim prijemima, a na službenoj stranici Grada nekoliko puta je pohvaljen doprinos Saveza u sklopu  dvadeset godiina radu i ostvarivanja projekta "Za hrvatsku darovitosti".

Konkretan rad i mjerljiv rad zaslužuje pohvale, a najljepše je kada priznanja i nagrade dobiju upravo oni koji su služili djeci, roditeljima i školama, godinama radili kako bi učenici što brže i kvalitetnije usavršavali svoje talente.

Do objave rasporeda za dvadesetu sezonu jesenskih radionica vas srdačno pozdravljamo.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.