PROGRAMERSKA VIJUG@, radionice za učenike razredne nastave

PROGRAMERSKA VIJUG@, radionice za učenike razredne nastave

10.09.2014.

Jesenske radionice za učenike razredne nastave (1. do 4. razred) u Domu tehnike na Jarunu počinju u utorak 16.9. navečer. Pozvani su svi naši stari članovi, učenici od 1. do 4. razreda, uključujući i starije predškolce. Mjesta ima i za najmlađe novake, potrebno je samo poslati SMS poruku na 0914848348 i upisati ime i prezime, razred i školu te ime jednog od roditelja i stvar je riješena.

Radionice se održavaju u Domu tehnike na Jarunu, aleja Matije Ljubeka 5.

Evo rasporeda:
- utorak
19:00 do 19:50 (1./2 razredi i predškolci)
20:00 do 21:00 (3. i 4. razredi)
- subota
09:30 do 10:45 (1./2 razredi i predškolci)
10:50 do 12:15 (3. i 4. razredi).

Naši najmlađi uvijek nose najljepše note svojim u srcima samo ih treba čuti, pa ukoliko bude potrebno, dodat ćemo im i još jedan večernji termin, u isto vrijeme kada i utorkom.

Popularizatorske programerske radionice za najmlađe članove prvih i drugih razreda održavat će se do početka prosinca i u Dotršćini, a nakon toga u znatno prikladnijem novom prostoru.

 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.