Razum protiv Razuma

Razum protiv Razuma

31.08.2010.

Prvi puta u povijesti ljetnih kampova i informatičkih natjecanja uvedeno je ovo ekskluzivno i neponovljivo zdravoRazumsko natjecanje.

U samo šest dana Razum će se iz petnih žila i ostataka sive kore potruditi da nadvisi njegovo visočanstvo Razuma.

Krivulja njihovog natjecateljskog odnosa bit će jedino mjerilo uspjeha.

Pobijedi li na kraju Razum, bit će fenomenalno.

Pratite ovu bitku divova...

Promatrajući rezultate našeg Antuna (Razum) koji se borio protiv sebe samoga lako je uočljivo da je dečko izvojevao veliku pobjedu.

Antun Razum  72  0  84  160  164  80 -- 144  27  234  90  158   

Bio je bolji od Razuma, čak i razumniji. Dakle, nakon 12 održanih kola u šest dana vidljivo je da je u prvom (crvenom) poluvremenu (1-6) Razum imao prosječno oko 90 bodova, a u drugom (žutom) poluvremenu (7-12) njegov protivnik Razum, unatoč neobjašnjivom preskoku 7. kola, podigao je taj prosjek za više od 15 bodova, a ako se prosjek svede na broj pokušaja (5), onda je riječ podizanju prosjeka riješenosti za više od 35 bodova odnosno za 30%. Eto što se sve može uraditi u samo jednom tjednu.

Pogledajte uskoro rezultate i u grafičkom obliku:  1-6   i   7-12

Natjecanje se u svom izvornom obliku zapravo zove SAMSON protiv SEBESONA, a u njemu će povremeno sudjelovati daroviti programeri s izrazitom željom za natjecateljskim napretkom.

A prvom SAMSONU koji je pobijedio SEBESONA čestitamo na tome. Ako tako nastavi i odigra još 4-5 jakih utakmica sam protiv, mogao bi se već u ovoj godini izboriti i za bitku za nacionalni tim.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.