Obavijesti o praktikumima

Obavijesti o praktikumima

01.05.2006.

Praktikum za neinformatičke učitelje "DUI kolegama" i "Praktikum DUI" za učitelje informatike da se odgađaju za dva tjedna zbog državnog natjecanja iz informatike.

Nastavak ovih praktikuma je u tjednu od 29. svibnja za neinformatičare, a nakon toga zadnji ovoškolskogodišnji satovi za učitelje informatike.

Ljetni praktikumi na Silbi bit će od 11.7-18.7. za informatičare, a od 18.7. do 25.7. za neinformatičare. Uskoro i zasebne obavijesti, a prijave počinju od 8. svibnja.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.