Obavijesti o praktikumima

Obavijesti o praktikumima

01.05.2006.

Praktikum za neinformatičke učitelje "DUI kolegama" i "Praktikum DUI" za učitelje informatike da se odgađaju za dva tjedna zbog državnog natjecanja iz informatike.

Nastavak ovih praktikuma je u tjednu od 29. svibnja za neinformatičare, a nakon toga zadnji ovoškolskogodišnji satovi za učitelje informatike.

Ljetni praktikumi na Silbi bit će od 11.7-18.7. za informatičare, a od 18.7. do 25.7. za neinformatičare. Uskoro i zasebne obavijesti, a prijave počinju od 8. svibnja.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.