Informatijade BOŽO TEŽAK 2014 - 11. dani programiranja

Informatijade BOŽO TEŽAK 2014 - 11. dani programiranja

06.06.2014.

Prvih deset godina Informatijade BOŽO TEŽAK je iza nas. Nadolazećih deset godina ovog natjecanja na tri razine i za sve uzraste od 7 do 18 godina,  počinje idući tjedan. Održat će se po dva ogleda u četiri (pod)natjecanja na tri razine kvalitete, MINI - razredna nastava, AVVENIRE - oni koji dolaze (osnovne škole, uključujući i najbolje učenike razredne nastave) i M A S T E R S - olimpijski kandidati (srednje škole, uključujući i najbolje programere osnovnih škola).

S P O T o natjecanjima iz programiranja

Sva natjecanja se održavaju u Ilici 53 na poziv organizatora, a liste pozvanih natjecatelja obavljivat će se u zasebnim obavijestima.

U natjecanjima će sudjelovati i najbolji programeri iz drugih županija/gradova. Posebno, za pozvanike na AVVENIRE - C++  i  M A S T E R S, koji su iz udaljenih gradova, po potrebi će se organizirati i smještaj u Zagrebu.

Jedanasti Dani programiranja odnosno Informatijada BOŽO TEŽAK, sa svim podnatjecanjima, održavat će se od srijede do nedjelje (11.-15. lipanj), s rezerviranim vremenom za prave prijatelje u petak 13. lipnja. Svaki sudionik, ovisno o rezultatu, steći će pravo na nagradu i posebne pogodnosti za sudjelovanje na ljetnim kampovima saveza na Silbi.

Evo rasporeda događanja:

MINI VIJUGA, razredna nastava
srijeda, 11. lipnja -> 15:45 do 20 sati
 
AVVENIRE – Logo, osnovne škole
četvrtak, 12. lipnja ->  13:30 do 20:45
 
Petak 13. lipnja –> vrijeme za prave prijatelje smiley
 
subota 14. lipnja -> 14:15 do 17:15 ; nedjelja 15. lipnja -> 14:15 do 17:15
 
subota 14. lipnja -> 17:45 do 21:00 ; nedjelja 15. lipnja -> 17:45 do 21:00
 
Dani programiranja se tradicionalno održavaju u suradnji s našim udrugama članicama BOŽO TEŽAK i DUI.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.