C++/Python i Logo AVVENIRE, 3. kolo - putem Interneta

C++/Python i Logo AVVENIRE, 3. kolo - putem Interneta

08.03.2019.

Idući tjedan na rasporedu je treće kolo u natjecanju za mlade programere iz osnovnih škola. Natjecanje u programskom jeziku Logo će biti otvoreno od srijede 13. ožujka, a natjecanje u C++/Python dan kasnije od četvrtka 14. ožujka. U oba natjecanja moći će se pristupiti do nedjelje 17. ožujka navečer.
Zbog pripremanja maketa od strane željezničkim modelara na 1. katu u Ilici 53, natjecanje će se održati putem Interneta, a sudionike državnog natjecanja, i one kojima je plasman na državno natjecanje za malo izmakao, molimo da 3. kolu pristupe isti dan kada bude dostupno.
Podsjećamo da u natjecanju AVVENIRE sudjeluju i najbolji mladi proigrameri, učenici razredne nastave.
 
TERMINI:
- AVVENIRE Logo, 3. kolo, 13. do 17. ožujka 
- AVVENIRE C++/Python, 3. kolo, 14. do 17. ožujka 
Oba natjecanja bit će dostupna 13/14.3. već od 8:30 sati.
 
Na državno natjecanje putuje se u utorak 19. ožujka, a sudionici će obavijesti dobiti u svojim školama.
 
NAPOMENA:
Ujedno podsjećamo naše najmlađe programere, učenike razredne nastave, da će se 2. kolo programerske lige MINI.vijug@ održati u subotu 30. ožujka
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.