Stare krafne

Stare krafne

29.09.2011.

Emocionalno i stvaralački ugrožene, pače i pogođene oštrim režimom rada na ovogodišnjem ljetnom kampu, združene programerske snage i ubačeni elementi 'niš koristi' pokušali su si dati oduška na video i filmskoj radionici uz pomoć računalnih kanti. Presmiješni zmotani 'starkraftići' (stare krafne) htjeli su napraviti nešto zanimljivo i neutrinskom brzinom ( //web.zrs.hr/zanimljivosti.php?id=1113 ) izazvati salvetine mišjih klikova planetarnih razmjera. Koliko su u tome uspjeli, pogledajte sami. Ako imate imalo ukusa - dovoljno je samo ne izabrati ovaj video uradak. Ako niste znali, naša ljubav prema vama bit će obrnuto proporcionalna broju gledanja ove 'totalka luzerijane' pod nazivom STARE KRAFNE.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da Vedran Kudija nije sudjelovao u 'luzerijani'. Nije ni Rober Benić. Oni su ipak rođeni pobjednici.

wink




Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.