Zimske radionice za učenike razredne nastave

Zimske radionice za učenike razredne nastave

29.12.2014.

Za učenike razredne nastave i ove zime organiziraju se radionice programiranja u rogramskom jeziku Logo. Radionice započnju u subotu 3.1.2015., a  održavat će se u Domu tehnike svakim radnim danom i subotom.

Evo rasporeda:

A) radnim danom (5.1., 7.1. do 9.1.)

- 17:30 do 19:30 i

B) subotom (3.1. i 10.1.)

- 09:30 do 12:00.

Osim programsrskih radionica pozivamo naše polaznike da u jutarnjim satima uživaju i u prekrasnom klizalištu na Tomislavcu, koje je za njih i sve naše sugrađane i posjetitelje uredio Grad Zagreb.

 

NAPOMENA:

S početkom škole radionice će se nastaviti održavati dva puta tjedno u dvije grupe i prema staroj satnici - utorkom navečer i subotom ujutro. Oni posebno zainteresirani imat će i svoju srijedu u 20 sati.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.